dimecres, 2 d’agost del 2006

Via UES 600 m 5c Ae

El passat estiu, i com d'altres vegades amb la grata companyia del Xavi Grané (també conegut com Antoniu), varem anar a escalar, i també com d'altres vegades me'n recordaré d'aquell dia com tants d'altres que he escalat amb ell, aquest cop va ser per la manca d'aigua!

La Via UES és un itinerari de calcari de bona qualitat equipat amb parabolts, amb gairebé 600 metres de recorregut i quinze llargs, amb un grau obligat de 5c i Ae. Aquesta està diferenciada en dos trams i separats per una feixa, el primer més senzill i rampós i el segon on trobarem la dificultat de la via sent el 9e, 10e i 11e llargs els que presenten la possibilitat de Ae si no es vol o no es pot apurar en lliure, la resta de la via gratificant (si es porta aigua). El descens es realitza per la baixada de la ferrada Regina, caminar i caminar... eviteu en el descens de beure aigua de els tolls plens de sabaters que hi trobareu. Salut!

1 comentari:

Xavi ha dit...

Ei Ricard que aquell dia vas acabar amb totes les cerveses amb llimonada del Tahussà, a veure si mires el nivell de la cantimplora quan anem a escalar i t'emportes més líquid, que a l'Alt Urgell hi pica fort el "solano".