dijous, 6 de setembre del 2007

Coll de Nargó

Sector Uriundu
Va ser amb el Ramonet amb qui vaig estar per primer cop al sector, era quan els accessos, vegetació i alguna llastra que altre feia difícil preveure que amb el temps, ganes i molta il·lusió allà hi podríem equipar les vuit vies de les que avui dia alguns ja n’hem pogut gaudir.
Es tracta d’un sector orientat al sud-est amb vuit vies d’entre 14-16 metres d’alçada i un grau que va del 5b al 6b+, equipades amb parabolts i reunions amb anella, les assegurances de les vies van entre 6 i 7 seguros per via. Vàrem equipar-les amb la intenció d’evitar convertir el sector en una agència de viatges amb grans excursions... és un sector apte per a prudents!
Cal agrair la col·laboració de l’Alfons en l’equipament d’una de les vies (Irina mon Amour) i la del Xavi per les valiosissimes tasques de neteja fetes en companyia del seu inseparable xerrac.
Per accedir-hi es pot fer a peu des de Coll Piquer tot seguint la Paret del Grau en direcció al Sector Tranquil i en aproximadament vint minuts hi serem, aconsellable si mai heu estat sota aquesta majestuosa paret ni al Sector Tranquil, aquest últim encara pot donar molt de si... I pels que disposeu de vehicle tot terreny, cal agafar la pista que dur a Montanisell i deixar-lo després del coll en una petita zona per aparcar que es troba a l’esquerra d’aquesta. Ja tant sols ens cal seguir a peu pel corriol sense deixar les marques grogues i fites i en cinc minuts serem al sector.

5 comentaris:

ramon ha dit...

Hola Ricard....

Merci per copartir la resenya. Si no et fa res posare un link al blogg de ColldeNargo.
Ara nomes em queda anar a provar-les.

Felicitats

Anònim ha dit...

Enhorabona a tots per haver aconseguit obrir un nou sector i a tu per haver fet aquesta ressenya tan xula!!
ànims i a tibar fort!!

Anònim ha dit...

Hola Ricard,
Felicitats a tu i el Ramonet pel sector, varem anar a tastar-lo un dia amb l'Arnau, vies bones. Però un fet important, per quan les ressenyes del sector tranquil???? No et sentis presionat, però tots les esperem, jej.
Felicitats pel blog bou.

Aleix

Anònim ha dit...

Felicitats per la feina feta. Aviat hi a nirem a disfrutar-les.
Salut

Ricard ha dit...

Hola a tots i gràcies per les felicitacions!
Ramon, serà un plaer compartir les ressenyes en el teu bloc ;)
Aleix, intentaré collar una mica al Xavi a veure si entre tots dos hi posem fil a l'agulla amb les resses del Tranquil...
Indi, si hi vas a provar-les en breu vigileu que avui m'han comentat uns amics que a la via L'ai ui de la Laia s'hi han instal.lat una comunitat d'abelles pirinenques, ho em de sol.lucionar aviat. Salut i a tibar-li!