dissabte, 16 de febrer de 2008

Gel al Pedraforca

Columna del Verdet
Amb ganes d’aprofitar el poc que deixarà aquest anticicló que fa dies que ens acompanya, l’Alfons els Xavi’s i jo vàrem decidir apropar-nos a la majestuosa cara nord del Pedra per tal d’escalar dos dels itineraris més repetits de la zona: Somni d’Il.lusions i Il.lusions d’hivern. En aquests dos torrents i si les baixes temperatures de l’hivern ho permeten, es formen diferents ressalts de glaç amb una dificultat que no supera el IIIº grau i d’un desnivell aproximat de 150 metres, però que permet als mortals gaudir d’una escalada distreta, divertida i molt recomanable per a tots aquells que gaudeixen del glaç i la muntanya.
Després d’acabar el primer itinerari vaig tenir la grata sorpresa de veure per primer cop la molt anomenada columna del Verdet, 15 metres de gel i d’una dificultat de IIIº, aquesta estava prou formada com per considerar-la el regal del dia... o a mi m’ho va semblar.
Hi ha dies, i aquest va ser un d’aquests, que es recorden pel viscut... molts riures, superació, fotos i bona companyia!

2 comentaris:

Xavi ha dit...

Una bona jornada almenys per treure's el "gusanillu" de gel, que aquest any no abunda gaire (almenys a la muntanya, a la "Murga" n'hi ha més, però barrejat amb ginebra i cocacola).
Amb les teves experiències de primer de cordada i les lliçons del "guide Alfonso" ja podem anar a Gavarnie jeje...
A tibar-li (o a punxar-li!!!)

ramon ha dit...

Osties.......
Feu impresió, al tanto amb les coses de "punxar" que poden fer mal jejejej.
I com diu el Xavi a La Murga també hi ha gel, pero la companyia no es gaire agradable.....

Vinga felicitats per la feina