dilluns, 25 de juny del 2007

Nou Sector d'escalada a Coll de Nargó!

Per fi i després de dies de feina, calor, riures i bons moments, el Ramonet i jo hem acabat l'equipament del Sector Uriundu de Nargo. Cal agrair la col.laboració de l'Alfons en l'equipament d'una de les vies (Irina mon amour 6b), i la del Xavi especialista en neteja i treballs de jardineria varis.
En breu i quan aquest últim s'hi posi penjaré les ressenyes de les vies, accessos i demés relacionat. Siau!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Ricard!!
Me n'alegro molt que ja hagueu acabat aquest nou sector. Espero que en pugui gaudir moltíssima gent i algun dia ho pugui fer jo!
Una abraçada

Xavi ha dit...

Ei Ricard, si estàs fet un màster del bloc, ja veig que li has posat fotos i enllaços. Si és que "el que vale vale". Adéu, a tibar-li!!!

Anònim ha dit...

xeic, això és massa...!
lo que més , l´abratzada de la LAIA.
En fi, cunyat, que t´ho montes de PM.
Una altra abratzada per tots dos.
´han germana flipparà.
Per cert, la Maria està fent el capçal d´un llit de rejilla.Encara la pujarem . Aquest any, hauriem de trobar una mebna de Sant Joan però amb acces a aigua. Podrà ser?

Ricard ha dit...

Hola a tots!
Laia aquest hivern ja t'hi veig escalant al sector, sempre hi quan no hi hagi mosques negres eh!

Ei Xavi! Ja li he trobat el que a això del bloc, i encara s'han de llimar quatre coses... Avui t'envio les fotos de l'equipament, a veure si acabem les ressenyes. A tibar-li Antoniu!

Hola familia! Tinc masses hores lliures... Me n'alegro per la Maria, molt! No costarà gaire de trobar alguna cosa interessant amb aigua per aquest estiu, una abraçada i records als nens!