dissabte, 7 de juliol de 2007

Curs entrenament escalada esportiva

A finals de juny es va celebrar a la Sala Climbat de Bcn el primer curs d'entrenament d'escalada esportiva organitzat per la EEAM, amb la intenció d'apropar al col·lectiu d'escaladors la possibilitat de formar-se en el complex mon dels plans d'entrenament. L'encarregat de impartir el curs va ser David Macià, escalador llicenciat en INEF i conegut per tothom per ser l'entrenador personal d'escaladors i escaladores de renom en el mon de l'escalada esportiva.
Amb el desig de conèixer més sobre el tema i un cop havia engrescat al Guilla vam inscriure'ns plegats, cadascú mogut per les seves inquietuds i realitats, una manera més d'assolir els objectius desitjats...
Ens va sorprendre al arribar a la sala que dels onze cursetistes tant sols en fóssim tres de catalans! La resta eren de llocs diversos de la geografia espanyola, un andalús, dos murcians, tres de madrilenys, un manyo i de l'altre no me n'en recordo! A títol personal i sense cap interès particular aconsello a qui se senti atret per l'escalada esportiva i els seus mètodes d'entrenament valori la possiblitat de realitzar alguna del les futures edicions d'aquest curs, cal aprofitar els conèxements i els anys de treball de docents professionals com en David, val molt la pena!

1 comentari:

Laia ha dit...

Ben bé!!!
Ja trobava a faltar un nou escrit guapitu! Ja veus que jo sóc una visitant habitual del teu blog i que llegeixo amb il·lusió els teus nous escrits.
Sé que aquest curs et feia especial il·lusió de fer-lo i per tant me n'alegro molt que us ho passéssiu súper bé, tant tu com el Xavi.
Continua així que et quedarà un blog guapíssim!!!
Una abraçada molt gran, t'stm!!!