dimecres, 12 de novembre del 2008

Primers metres a la Tossa d'Alp

A Tignes ja parlàvem de si al tornar trobaríem la neu per les nostres muntanyes, i ha estat així hem fet els primers metres i les primeres conversions de casa nostra a Masella.

És curiós com al trobar-te de nou amb la neu també ho fas amb d'altres persones que a l'estiu no veus tant... l'Albert del Niu, l' Imma, l'Enric Nadal, el Miquel de G-DOS i molts d'altres que saps que hi són doncs els seus vehicles al pàrquing els delaten!





Aquest any les tardes de dijous ja que la Laia té festa, les dedicarem a disfrutar de la neu tot el que puguem... i també de les meves fideuàs!

..................

La tranquil.litat i la pau ha durat poc, doncs aquest cap de setmana Masella, i una mica a la desesperada (paraules d'algun treballador eh), ha obert portes. Haurem de buscar la tranquil.itat en d'altres paratges que ben segur que trobarem...

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola!
avui dijous hi he tornat a la tarda... m'he mort de fred! i això que feia sol, però feia un vent glaçat!!!
Això sí... m'ha faltat la teva super paella... M'he hagut de conformar amb un plat de macarrons bullits!! jeje
Apa, cuida't!

XAVI CAPDEVILA ha dit...

Que guapo tio, aquí també tenim neu a dojo! Tranqui, encara podeu venir a andorra que les pistes no han obert, i també es poden fer coses a la muntanya, vigilant amb les allaus que hi ha un paquetorro.Records pels de la Seu! Per cert saps com es fa per posar un power point al blog?

Pere :-) ha dit...

Ostres Ricard! no coneixia la teva faceta culinaria! suposo que haurem de venir a esquiar amb tú perquè ens en facis una demostració!

Ah! molt bones les fotos de la neu! ja tinc unes ganes d'anar-hi!! aquesta temporada promet!

Ricard ha dit...

Laia era fideua no paella... has fet masses metres!

Xavi t'he escrit un comentari al teu blog de vertical race man!

Pere volia escriure't... però és que no tens res des de el 02 de novembre, que collons fas?
Dimarts podràs posar el post del Montmalus ;)

Siau!