dimecres, 28 de gener del 2009

Padró dels quatre batlles o Pic dels renecs

Fa ja dies que vam fer aquesta sortideta. Que sí, que no... però al final ens hi vam posar. A uns ens va agradar més que a d'altres... i això que és el cim preferit d'en Pere de Nargó

Aquest cim està situat al cap damunt de l'estació de nòrdic que aquest any està tenint més èxit de les que hi ha a l'Alt Urgell i Cerdanya, Tuixent- La Vansa. És una activitat sense cap complicació tècnica ni grans desnivells. Així estava de domingueros que semblava més la diagonal que el Solsonès... ai, que poster em llegueix algú d'allà a baix!



Se surt de l'estació d'esquí nòrdic de Tuixent-La Vansa, cal seguir el tallafocs que va creuant les pistes de nòrdic, i un cop al punt més alt de l'estació entrar en un bonic i espès bosc que ens durà a un avant cim proper al Padró dels quatre batlles. Ja només ens cal baixar una mica sense treure les pells per acabar pujant els últims metres per fer cim. Des d'aquest punt, i això no és discutible, hi ha unes vistes realment boniques de veure... en Pere ho sap bé ;)



Hi ha varies combinacions per fer la baixada... i nosaltres vam triar la més lletja oi Ramonet?  Fins a l'estació del Port del Compte i a tornar posar pells per fer uns metres més. Després avall, i osties, la neu, no deu estar molt bona doncs The Lion està per terra arrebossat. L'antoniu que ho veu passa a "modo" esquí "evasión", jua, jua, jua!!! Ens veiem a les fotos.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Pic dels renecs es un bon nom!! Q cabrooooooooooooon! La veritat es que fotia fastic de domingueros q hi havia. I la baixada...q dir d la baixada, en total 8 giros...res a dir.. Aixi q tot el dia renegant. Molt encertat l'article. Salut i nomes dirte: sembles lo puto gusi lus.

ramonet

Ricard ha dit...

Seguro? LA POBLA DE SEGURO!!!

laura ha dit...

:) com a mínim us ho preneu amb sentit de l'humor... no sempre tot ha de ser idíl·lic a la muntanya, els moments de muntanya són moments de tot ;)

un petó

Ricard ha dit...

Eeeeei Laura, pensa que treballo amb un personal molt eixerit jo eh!!! Som com un matrimoni... però ben avingut ; )

Siau trempada!

Anònim ha dit...

Joder que bé que us ho passeu no? El pic és el de menys el cas és no parar home i disfrutar d'aquest hivern tan canyero que tenim!!! A fondooooo tots....

Ricard ha dit...

És cert Anònim el més important és envoltar-te de gent ben parida ; ) Aquest hivern cal aprofitar-lo.

Ah i gràcies per visitar el blog!

Xavi ha dit...

Osti nanu, quin powder!
Llàstima que no em vau fer cas, us hagués dut per les més recòndites i solitàries baixades de neu pols, això sí, haguessin sortit uns quants metres de desnivell amb el consecuent perill de que el Ramonet m'estavellés els seus esquís pel cap, que aquell dia anava el noi animat jaja...

Ricard ha dit...

Hola Eva Nasarre...ai Xavi!

És cert que aquell dia portar-li la contraria era jugarte-la... però era perque et costa molt decidir-te tiu jua, jua, jua!!!

La setmana vinent que treballeu plegats em feu un truc i tornem al Pic dels renecs a fer la resta de metres...

Fes-li una abraçada al Lucas de part meva ; )

Anònim ha dit...

Ostia antoniu, pero si enacara et conectes a internet!!! Aquesta setmana farem metros pero de morros...jijiji. Comença la nova etapa. I ja saveu,les noves etapes s'han d'agafar amb motivació.. pu-- filosofia popular!!! Ja et trucarem ja ricard, pero per anar a algun bar (per recordar vells temps)jiji.

Ricard ha dit...

Ostres només per anar al bar... que pensaran els lectors del blog jua, jua, jua!

La veritat és que us trobaré a faltar... però per altre banda estalviaré un colló!!!

Seguro? La Pobla de Seguro!!!

Pere :-) ha dit...

Ostres, Ricard i companyia! Quanta neu que hi tenim al Pedró! m'encanta...i lo del Pic dels Renecs, segur que teniu alguna anècdota divertida associada a aquest nom, eh? ja m'ho explicareu...
Ah! coneixeu el camí que puja al Pedró des d'Ossera? aquesta també seria una ruta interessant a fer, ara el descens???

Les fotos xulíssimes!! Te'n pidolaré alguna!!

Apa, a gaudir de la neu!!i dels paisatges hivernals!!!

Ricard ha dit...

Eeeei valent!

Ja t'explicarem lo del canvi de nom... Ostres des d'Ossera, doncs no n'havia sentit a parlar. Si algún dia tenim un marrón al Pic dels renecs et vindrem a buscar, el coneixes com ningú...és sense dubte el teu Pic jua, jua, jua!

I les fotos només cal que les demanis!

A cuidar-se trempat!