dijous, 2 d’agost del 2007

Alps 2007


Aquest any i amb unes altres il.lusions varem decidir marxar als Alps, amb la intenció de escalar, caminar i estar presents en la darrera prova de la Copa del món d'escalada de dificultat que se celebrava a Chamonix la primera quinzena de juliol, i allà hi vam ser!

Havia vist temps enrere d'altres competicions d'escalada de caire nacional, aquest cop però varem aixecar-nos en més d'una ocasió de la cadira, va ser brutal! Els millors escaladors i escaladores a nivell mundial interpretant, visualitzant i solucionant passos i moviments en un mur de resina que feia por de veure... Impressionant actuació dels escaladors catalans i bascos!
I a l'endemà i moguts per les ganes varem fer els nostres primers metres de vertical per l'escola de Les Gaillands (Chamonix), molt d'ambient i calor, massa calor!
Dies després i com a una grata sorpresa varem trobar-nos a Serre Chevalier (Ecrins) uns amics amb els que ja havíem coincidit a la compe de Chamonix... "Que feu aquí, que veniu a la compe?" Doncs si sense saber-ho la Laia i jo estàvem el dia i al lloc on se celebra una de les proves més important d'escalada a nivell mundial, el Master de Serre Chevalier!

L'endemà al Master una final passada per aigua que va obligar a la organització a suspendre la prova i modificar les regles d'aquesta, passaven de una via treballada durant el dia i una a vista, a jugar-s'ho tot en una final a vista l'endemà al migdia. I així va ser l'endemà es resolia la final de Serre Chevalier amb el resultat de un català el primer i una segona posició per un basc. Si Chamonix va ser un espectacle a Serre Chevalier varem flipar! Salut!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Com a inexperta que sóc en el tema de l'escalada, dir que em va encantar tant una competició com l'altra. Potser la que va ser més emocionant va ser la Serre Chevalier.
Gràcies per tenir la paciència que tens amb mi quan escalo perquè realment se'n necessita bastanta!!!
Salut!!!

ramon ha dit...

Ei Ricard....
rebotant desde el bolg d'en Xavi he anat a parar al teu...
Felicitats!!!!!!!
Ahh t'he linkat en el meu.
Fins aviat i esperem la resenya del nou sector de Coll de Nargó

jaumeplanellpiqueras ha dit...

Hola Ricard, jo també he conegut el teu blog pel link del Xavi, t'aniré llegint, benvingut al "Club".