dimecres, 24 de setembre del 2008

Bloc a Cubells


Els caos de blocs els trobem passats cinc quilòmetres de la població de Cubells (Noguera), i en direcció a Balaguer. Aquests són ben visibles al costat dret de la carretera i s'hi accedeix per uns camps que segons l'època de l'any poden no estar segats, i cal respectar.

La qualitat de la pedra és bona, no obstant segur que a l'hivern els romos serien més agraïts, vaja que costava quedar-s'hi! Vam començar escalfant amb uns blocs curts però amb passos tècnics de peus, per acabar amb el que vam gaudir més... els llençaments a una i dos mans, mireu les seqüències de fotos del Ramonet!


Les ressenyes estan publicades amb format pdf al blog del Ferran Guerrero però malgrat es puguin descarregar costa de veure res. Sembla que aquestes són d'alguna revista especialitzada.

Per a aquells que allà on caguen deixen la merda, penseu en els altres i seguiu tibant però sense matalassos vells abandonats a la seva sort. Caldria ser més curós amb l'entorn per, amb el temps, poder seguir gaudint-ne..

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina wapada aquestes fotos del Ramonet!! Han quedat molt xules.
Ja veig que anem millorant tant en la fotografia com en l'informàtica, eh? ;)
Adéu!!!

Anònim ha dit...

Quina bèstia el nano de la roca! Suposo que qui va fer les fotos hi té molt a veure!!

Anònim ha dit...

Hola germa ricard. Aqui el que es una bestia es el tio de la primera foto. L'altre es un mindundi. A mes l'altre no te ni blog, un don-nadie. Ara ja es hora de tornar a Cubells a tibar de nou, q les temperatures si son bones!!!
ramonet.