diumenge, 20 de juny del 2010

Volta a Lletó a peu

Va ser cap a l’any 2000, quan vaig pujar a treballar a la Seu que vaig començar a fer una mica d’activitat... abans em movia amb la moto per tot arreu. Aquell mateix any i amb ganes de conèixer coses noves vaig comprar-me la meva primera btt, una bonica Cannondale CAAD 2 verd oliva, quins records!

Doncs va ser amb la meva nova i flamant bicicleta, que un matí em va donar per a fer la volta a Lletó, per a mi era un repte que em va costar lo meu d’assolir, recordo la llarga paradeta a Benat per recuperar forces.

A la feina hi havia un company d’Oliana, en Marc Regada, que se sabia que la feia amb el plat gran per entrenar, em semblava molt al·lucinant. I amb el temps l’Oscar Rodriguez, un altre company i també bon amic, va atrevir-se amb una colla d’agosarats a fer la volta corrent des de la Seu... això ja si que em va semblar de bojos! De fet crec recordar que només l’Oscar i algú altre la va acabar dels molts que hi anaven.
.

Doncs amb el temps, i suposo que mogut per aquesta fal.lera de fer coses, que amb els anys no fa altre cosa que augmentar-me, dissabte passat me n’hi vaig anar jo a fer la volta a Lletó corrent. Vaig sortir del parc del Segre amb molt bones sensacions, sensacions que es feien més gratificants segons m’acostava a Lletó. El dia acompanyava i les cames també, van ser un total de gairebé 31 quilòmetres i 1060 metres de desnivell positiu en 03:45 minuts. Ara penso, en si amb els anys assoliré objectius que avui dia em semblen al·lucinants o només aptes per a bojos... desitjo que sigui així ; )

2 comentaris:

TINA ha dit...

Collons 30 km???? tu cabrero??? no m'ho puc creure!!!
Ara, que duri aquesta motivació!!!
Endavant ATLETA!

Ricard ha dit...

Durarà... aquest cop durarà! Ara que tindràs vacances ja muntarem alguna cosa plegats ; )

Aprofitaré per preguntar-te sobre els principis dels entrenaments, carregues, quan i com fer-les etc...

Cuida't trempada!